2010-2011

Publisert: 27.08.11 i Uncategorized

Lenge siden siste oppdatering, men virksomheten har ikke ligget nede av den grunn.

Høsten 2010 gikk i stor grad med til spilling på Hommelvikrevyen 2010, men enkelte lydoppdrag ble klemt inn innimellom. I slutten av november 2010 fikk vi innviet Petors’ nye LS9 under MalvikRock 2010 i Ytre Malvik Samfunnshus. Det er godt å see hvor godt det gror i bandmiljøet i Malvik og Stjørdal.
Like oppunder jul fik jeg være tekniker på Hospitalsrevyen på Tronheims hospital. Artig oppdrag med artige folk involvert.
2011 startet med en levering av PA og lys til brødrene Brøndbos konsert for kunder i Selbu Sparebank. Petors leverte full PA og lys til denne jobben der en annen gammel rørosing, Sturla Samuelsen skrudde lyd og skapte magi i Selbu kirke.
Tidlig på våren fikk vi lov til å gjenta suksessen med hardrockgudstjeneste, denne gangen i Lademoen kirke.
I mai ble filmfestivalen Red Carpet International Filmfestival arrangert, og på avslutningsfesten spilte SKA-frika på Rampa. Petors leverte PA, og OleM lyd fikk lov til å skru. Omtrent på samme tid satte 9. trinn på Hommelvik ungdomsskole opp sin versjon av Romeo og Julie med fullt band. En artig jobb med dyktige ungdommer.
Resten av våren og sommeren gikk med til SKA-frika, først på 17. maiarrangementet i Hommelvik, og deretter på SKA-frikas eget arrangement på Sveian i Hommelvik den 14. juli.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s