Vinter 2011/2012

Publisert: 04.03.12 i Uncategorized

Vinteren 2011/2012 har vært en ny hektisk sesong, og nettstedsoppdateringer har ikke vært prioritert høyt. Her kommer en kjapp «recap»

I midten av november leverte Petors fyd og lys til preprod og premiere på juleturneen til Rasmus og verdens beste band i kinosalen på Melhus.

Veldig artig å få bli med på prosessen, og også veldig hyggelig å få samarbeide med lydtekniker Anders Haugen og lysdesigner Sune Schjelderup

Senere i november fikk jeg prøve meg på ting jeg ikke kan, jeg hoppet inn som lystekniker under Hans Rotmos «Vårres Jul» som ble arrangert på Neatun i Selbu. Petors leverte lyd og lys, tekniker var rørosingen Sturla Samuelsen

Bare et par dager etterpå bar det på Rica Hell for å skru lyd for Bugges Firo i en klassisk julebordsetting. Nok et eksempel på at gamle helter ruster aldri.

En knapp måned etter at vi var med på premieren av «Rasmus og verdens beste jul» så leverte Petors AS lyd/lys/scene til avslutningen av den samme turneen. Rasmus og bandet gjorde nok en gang stor lykke i Lokstallen på Stjørdal.

4. juledag fikk jeg muligheten til å lever anlegg på vegne av norsk Produksjon til fest med Stage Dolls på Frosta.

2011 ble, for OleM lyd sin del avsluttet på Neatun 6. juledag der Kompaniet med Per Jørgen Weisethaunet(daglig leder av Petors AS) på trommer spilte opp til dans på en tradisjonell juledagsfest. Lys ble besørget av Jon Olav Trondset og Simen Korsvold som virkelig fikk vist hva Selbu lysforums nye Mac 101 er gode for.

2012 har startet forsiktig, men noen oppdrag har det sneket seg innimellom. Siste Helga på januar fikk jeg skru lyd til Jørn Hoel på Rampa i Hommelvik på lørdag før Petors pakket alt sitt utstyr og dro til Beitstad for å levere til konsert med korpsunger og SKA-frika. Med til Beitstad ble også Thomas Sollihaug for å kjøre lys. Alltid hyggelig å jobbe sammen med dyktig ungdom!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s